Contact

Voor vragen of een kennismakingsgesprek zijn wij zowel per telefoon, meestal via een antwoordapparaat, als per e-mail te bereiken. Zie hiervoor het kopje ‘contact’ aan de rechterkant.

Verbouwde schuur naast boerderij

Onze praktijk is gevestigd in een verbouwde schuur naast een monumentale boerderij aan de Julianastraat 38 midden in het dorp Lunteren. De Julianastraat loopt vanaf het station gezien één straat verder parallel aan de Dorpstraat.

Openbaar vervoer

De praktijk is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer: 400 meter vanaf het NS-station Lunteren, waar de Valleilijn (www.valleilijn.nl) elk uur twee maal aankomt en vertrekt: richting Ede (5 minuten), richting Barneveld
(5 minuten) en Amersfoort (20 minuten).

van het station naar de praktijk (ongeveer 400 meter):

Van het station de Stationstraat in, deze helemaal uitlopen. Bij de kruising met de Dorpstraat min of meer rechtdoor de Klomperweg op. De eerste zijstraat rechts is de Julianastraat, naast het tweede huis links is de praktijk gevestigd.

Auto

De afslag Lunteren op de snelweg A30 ligt op 3 autominuten van de praktijk:

vanuit richting Ede:

onderaan de afslag rechtsaf de Postweg op, na bord ‘Lunteren’ de Postweg blijven volgen, door linksaf slaan, waar de rondweg begint. Na garage ‘Van der Werf’ eerste zijstraat rechts, de Hertenlaan, dan eerste zijstraat links, de Reeënlaan, op einde rechtsaf de Julianastraat in, op einde rechts is de praktijk gevestigd.

vanuit richting Barneveld:

onderaan de afslag linksaf de Postweg op, zie verder hierboven.

Reistijden

vanuit Utrecht (A12-A30): 35 minuten,
vanuit Amersfoort (A1-A30): 20 minuten,
vanuit Arnhem (A12-A30): 25 minuten,
vanuit Apeldoorn (A1-A30): 25 minuten.

Contact

Bernadette in 't Veen
0318–481971
www.bernadetteintveen.nl
mail@bernadetteintveen.nl

Martijn Stöfsel
0318–482610
www.stofsel.nl
martijn@stofsel.nl

Julianastraat 38
6741 AV Lunteren